Наукові конференції України, Інновації молоді - машинобудуванню 2017

Розмір шрифту: 
УЛЬТРАЗВУКОВА ТЕХНОЛОГІЯ В ОБРОБЦІ МОЛОКА
А. Ю. Луппол, І. А. Гришко

Остання редакція: 2017-05-20

Тези доповіді


Порівнюючи отриману енергію з необхідною в роботы зроблено висновок, що за першого наближення необхідної кількості енергії буде достатньо для гомогенізації та пастеризації молока. Надалі необхідно визначитися з вхідними параметрами необхідними для гомогенізації та пастеризації та провести експерименти.

 


Ключові слова


ультразвук, молоко

Посилання


  1. Екатерина А.Скиба, Владимир Н. Хмелев. Стерилизация Молока с Помощью Ультразвука, 1962, vol.7, n.319, 382-385.
  2. Зверев С.В., Лобанов А.В., Макеев В.Н. Ультразвуковые гомогенизаторы в молочной промышленности // Обработка молока, 2006,вып. 8, С.22-23
  3. Крылов А. Б. Поверхностное натяжение и связанные с ним явления : учеб-метод. пособие  – Минск : БГМУ, 2008. – 32 с.
  4. В.Ф. Антонов. Биофизика мембранных процессов – учебное пособие, Московская медицинская академия им. И.М. Сеченова, 1996 – 86с.
  5. Федоткин И.М., О возможностях получения избыточной энергии при кавитации// Вісник IХФ, 2009, видання № 1 (3).

Full Text: PDF


Add comment