Наукові конференції України, Інновації молоді - машинобудуванню 2017

Розмір шрифту: 
ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД ОБРОБКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
Т.А. Нгуєн, Н. В. Семінська

Остання редакція: 2017-05-19

Тези доповіді


Ми розглянули новий метод різання м'ясної сировини, а саме гідрорізання. Та на основі нового обладнання для гідроабразивного різання пропонуємо спрямувати його для обробки м'яса.

Ключові слова


гідроабразивне різання; лід; м'ясо

Посилання


1. Мурашов И. Д. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЛЬДА В КАЧЕСТВЕ АБРАЗИВА ПРИ ГИДРОРЕЗАНИИ МЯСНОГО СЫРЬЯ / И. Д. Мурашов, С. А. Петраков. // Мясная Индустрия. – 2011. – С. 42–45.

2. ГИДРОАБРАЗИВНАЯ РЕЗКА [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: http://r-garnet.ru/articles/gidroabrazivnaya-rezka/

3. Wazer waterjet [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.wazer.com/pages/faq

4. Wazer [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://geektimes.ru/post/280484/


Full Text: PDF


Add comment