Розмір шрифту:
ВДОСКОНАЛЕННЯ ФАСУВАННЯ МЕДУ В МАЛОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Остання редакція: 2017-05-14
Тези доповіді
В роботі презентується варіант вирішення проблеми фасування меду за допомогою шестеренного насоса-дозатора. Запропоновано розробити насос з матеріалів, які використовуються в харчовій промисловості. Для збільшення продуктивності пропонується підвищити тиск в лініх всмоктування насоса. Так, як мед небажано нагрівати до високих температур, передбачено зменшення в’язкості шляхом незначного підігріву лінії всмоктування та лінії нагнітання.
Ключові слова
насос-дозатор, фасування меду, в’язкість
Посилання
1. Поліщук В. П. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Виробництво, зберігання і переробка продуктів бджільництва» / В. П. Поліщук, О. М. Лосев, І. І. Головецький. – Київ: Віпол, 2013. – 116 с.
Full Text:
PDF