Наукові конференції України, Інновації молоді - машинобудуванню 2017

Розмір шрифту: 
ВДОСКОНАЛЕННЯ ФАСУВАННЯ МЕДУ В МАЛОМУ ВИРОБНИЦТВІ
В. Л. Пошукайло, О. Д. Коваль

Остання редакція: 2017-05-14

Тези доповіді


В  роботі презентується варіант вирішення проблеми фасування меду за допомогою шестеренного насоса-дозатора. Запропоновано розробити насос з матеріалів, які використовуються в харчовій промисловості. Для збільшення продуктивності пропонується підвищити тиск в лініх всмоктування насоса. Так, як мед небажано нагрівати до високих температур, передбачено зменшення в’язкості шляхом незначного підігріву лінії всмоктування та лінії нагнітання.


Ключові слова


насос-дозатор, фасування меду, в’язкість

Посилання


1. Поліщук В. П. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Виробництво, зберігання і переробка продуктів бджільництва» / В. П. Поліщук, О. М. Лосев, І. І. Головецький. – Київ: Віпол, 2013. – 116 с.


Full Text: PDF